Financieel advies voor bedrijven

Uw kredietregisseur in Amsterdam 

Dienstverlening op maat bij al uw ondernemersvragen

Staat u als ondernemer voor een strategische beslissing of complexe financieringsvraag?

Voor een goede bedrijfsstart, het realiseren van groei, oriëntatie op uitbreiding, ver- of uitkoop is inzicht in alle mogelijke scenario's en bijbehorende financiële consequenties essentieel. De expertise die u hiervoor nodig heeft, vindt u bij Van Hall.

Wat u mag en kúnt verwachten

Een financieel adviseur is gauw gevonden. Maar neemt u alleen met het beste genoegen, zoekt u een expert die daadwerkelijk (en tijdig!) levert, die uw bedrijfsfinanciering gewoon beter regelt, met wie het prettig samenwerken is en die bovendien betaalbaar is … dan komt u vanzelf uit bij Van Hall: hierin onderscheiden wij ons, hier mag u ons op afrekenen.

Zó doen wij dat

Betrokken. Professioneel. Deskundig. Persoonlijk. No-nonsense. Deze begrippen vormen de pijlers van onze werkwijze. Onze ervaring en diepgaande kennis van financieringsvormen zetten we in om u te helpen u bij het waarmaken van uw ambities op de korte én de lange termijn. Met beknopte, concrete adviezen in begrijpelijke taal. Volgens heldere afspraken en met enthousiasme. Ook daar mag u ons op afrekenen.

Direct door naar:

Goed om te weten:

- rente 3-maands Euribor  -0,47%
- rente 10 jaars staatslening  -0,40%
- groei BBP 2020 -6%
- groei BBP 2021 3%
- consumentenvertrouwen -26
- producentenvertrouwen -8,7
standen per 1 aug. 2020  

Contactgegevens

van Hall | Financieel bedrijfsadvies
Noordzijde 40
1064 GV Amsterdam
svisser@vanhall-independent.nl
020- 4862784