´Met het financieel inzicht dat Van Hall ons geeft, houden wij grip op ons bedrijf´,Grietje Miedema, BabyBalance

Steeds meer alternatieven voor bancaire financiering

De Nederlandsche Bank toonde in een recente statitstiek aan dat banken vooral minder kleine kredieten verstrekken. De rest van de wereld wist dit al lang....

Omdat na het uitbreken van de kredietcrisis in 2008 de reguliere kredietverlening door banken minder werd en de kosten een stuk hoger, zijn er tal van alternatieve financieringsvormen ontstaan. Te denken valt aan Kredietunies en crowdfunding. In ´Bedrijfsfinanciering, zo kan het ook´, een recente pubicatie van het EIM, is een een uiteenzetting te vinden van alternatieven voor bancaire financiering. De publicatie geeft enige uitleg bij en recente ontwikkelingen van financieringsvormen. En er is goed nieuws te melden. Er zijn de laatste jaren veel nieuwe financieringsvormen bij gekomen. Onze stellige overtuiging is dan ook: voor een goede ondernemer met een goed idee is er altijd financiering te vinden!

Een belangrijke vraag blijft natuurlijk: bij wie moet je met jouw specifieke vraag nu aankloppen?

Grote bedrijven hebben specialisten die zich hiermee bezig houden. MKB-bedrijven hebben die specialisten niet. Wat nu? Wees gerust, wij ondersteunen u graag om met een goed doortimmerd plan bij de juiste financier aan tafel te komen. Want dat is nu juist ons werk. Zo heeft u, net als grote bedrijven, een heel grote kans van slagen bij het aantrekken van financiering. Lees hier de publicatie van het EIM.

Contactgegevens

van Hall | Financieel bedrijfsadvies
Noordzijde 40
1064 GV Amsterdam
svisser@vanhall-independent.nl
020- 4862784